Säsong för sommardäck

Om du besöker Nordendäck så kommer du att hitta ett stort utbud av sommardäck! Att handla sina sommardäck på nätet är mycket smidigt och du får dessa levererade till en verkstad nära dig. Nordendäck samarbetar idag med 1000 partners, varav 600 av dem kan ta emot leveranser av däck. Dessutom kan de hjälpa dig att montera på dem om du vill! Vill du ha hållbara sommardäck så ska du besöka Nordendäck! De erbjuder även vinterdäck, dubbdäck, kompletta hjul samt fälgar.

Var ute i god tid

Enligt lag, så måste sommardäcken sitta på bilen från den 16 april, såvida inte vinterväglag råder. Se till att köpa nya sommardäck i god tid, så att du inte missar att byta. Om du redan har ett par sommardäck hemma, se till att kontrollera att de är lagliga. Är de under 1,6 mm i däckmönstret så måste du köpa nya sommardäck. Hos Nordendäck hittar du däcktillverkare så som Michelin, Continental, Goodyear och Nokian. Om du vill lägga lite mindre pengar på dina sommardäck så kan du välja bland mellanklassens däck från Kumho och Sava eller de lite billigare märkena Nankang och LingLong.

Nordendäck har rätt däck för din bil

Hos Nordendäck är det enkelt att hitta rätt typ av däck. Du kan enkelt fylla i deras sökmotor med vilken däcktyp du vill ha, samt bredd, profil och diameter samt tillverkare och ett visst antal förslag presenteras tillsammans med vad de kostar. Nordendäck ger dig dessutom:

  • Fri frakt från 2 däck
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Möjlighet till monteringsservice hos någon av deras partners

Tips på bra däck

Genom att söka efter tips på däck på Google så kan du hitta en hel del. Du kan jämföra olika typer av däck, priser och leveranssätt. Du hittar bäst i test och du kan även läsa om olika sätt att byta sommardäck och vinterdäck på.

20 Mar 2015