Inte fel att kunna ge sig själv massage

Att få en massage då och då, det är inte fel! Dock är det ju inte så att alla har råd eller tid att gå till en massör eller att man har en partner som kan hjälpa en. Det man kan göra, det är att köpa sig en massagepistol. På Fitnessfrank kan du läsa mer om sådana och jämföra flera stycken. Fördelen med en sådan är just att du kan på egen hand ge dig massage på flera ställen på din kropp.

Hitta en massagepistol som passar dig

Det finns ju idag ganska många olika varianter av massagepistoler att välja på idag. Det är inte alltid så lätt att veta vad som passar dig bäst. Det är ju inte fel att läsa på om den, så att du vet hur den fungerar. Sedan även jämföra olika modeller mot varandra. Bland saker att titta på finns slag per minut, slaglängd samt hastighet. Men det är minst lika viktigt att kolla vad den väger. Den får inte vara för tung, då blir den svår att hantera. Kolla även på batteritiden på den samt vad det är för ljudnivå. Mindre kul om den låter som värsta borrmaskinen. 

Kolla även om den finns med bra tillbehör som olika massage-huvuden, så att du kan göra olika sorters massage. Det bör finnas med minst 4 olika sådan samt gärna en väska där du kan förvara alla delarna i. 

Fundera även på vad du max vill betala för den.

14 Jan 2023