När man vill se vad som händer i matchen

Jag går mer än gärna på fotbollsmatcher. Jag har besökt rätt många arenor genom åren, både i Sverige och utomlands. Jag föredrar ju att sitta rätt nära planen, om det är möjligt. Det för att se matchen på nära håll. Visst finns det många gånger storbildsskärmar uppe, men det är inte riktigt samma sak som att se det själv så att säga. Ibland har man dock oturen att hamna högt upp på läktaren. Då är det inte lätt att se vad som händer på planen. Det jag har gjort är att investera i en kikare från HandlaDigitalt. Denna kikare har jag med mig numera på alla matcher. Det är smidigt att använda den om man hamnar långt upp som sagt.

Smarta prylar på nätet

Köpte ju min kikare på Handladigitalt.se och får säga att de har en massa bra prylar. Mycket är ju för de som har ett naturintresse, är ute i skogen mycket eller jagar eller så. Men även saker som du och jag har nytta av så att säga. Som kikare då till exempel.

Dags att dra till England snart

Snart bär det av till England för fotboll. Det händer en del att jag åker dit, för att se just på fotboll. Sedan har ju England en massa annat trevligt att erbjuda utöver bra sport. Älskar att äta fish and chips när jag är där till exempel. Så det ser jag fram emot att snart få göra igen.

1 Feb 2019