Om att handla möbler online

Att utöva sport, det görs inte bara fysiskt, utan även från soffan. Jag har köpt en superskön soffa på Wegot.se, som tål att sittas i! Den tål givetvis även att man får sina utlopp när det händer saker i fotbollen eller hockeyn och den tål att jag råkar spilla ut diverse saker, när det sker. WeGot är perfekt när man vill handla möbler online. De finns i Malmö som fysisk butik med, men bor man en bra bit bort, så är det supersmidigt att handla via nätet. Köper man möbler hos dem så får man:

  • Snabba leveranser
  • Frakttak
  • Öppet köp 14 dagar
  • 0 kronor i fakturaavgift

Leveranserna tar mellan 1-4 dagar och eftersom WeGot har ett frakttak, så kan man passa på att köpa flera möbler på en och samma gång. Det är även bra att man kan ångra sig, eftersom de har öppet köp i 14 dagar, men själv har jag aldrig ångrat mig, så sett! Jag rekommenderar verkligen WeGot, för de har bra priser och bra möbler och just att de skickar hem det så snabbt, det är en extra fördel tycker jag.

Dags att inreda köket

Jag har kikat på att köpa nya matstolar och ett matbord hos WeGot med. Det jag har är rätt slitet och, visst kan jag måla om det eller så, men bra mycket smidigare att köpa ett helt nytt set. Antingen blir det som sagt en matgrupp, eller så tar jag och väljer själv bord och stolar som jag tror passar ihop.

14 Sep 2015