Fiske i Mörrum

Fiske i Mörrum går knappt att mäta mot annat fiske i Sverige. Här är tillgången till riktigt fin fisk enorm och folk vallfärdar hit för att testa fiskelyckan under hela säsongen. Säsongen är lång dessutom, den sträcker sig ända från mars till slutet av september och under olika perioder har man chans på olika fångst. Den som är verkligt entusiastisk i sitt flugfiske besöker gärna Mörrum flera gånger varje säsong.

Mer än flugfiske i Mörrum

Det är inte bara de som älskar fiske som njuter av Mörrum. Denna blekingska ort bjuder på massor av aktiviteter, särskilt för den som trivs i naturen. Här finns en stor skog, perfekt för långa promenader, och en golfbana av mycket hög kvalitet. Det går hur bra som helst att åka hit i ett större sällskap, även om inte alla älskar fiske.

Boende i Mörrum

Alldeles intill Mörrumsån, som erbjuder Sveriges bästa flugfiske, ligger Mörrum River Lodge. Här kan man boka inkvartering under sin vistelse i Mörrum. Mörrum River Lodge är ett gammal fiskerökeri, men har totalrenoverats och gjorts om till ett flott boende för såväl fiskeentusiaster som andra besökare i Mörrum. Man vaknar till ett stilla kluckande från Mörrumsån och har tillgång till ett mycket praktiskt förvaringsrum för alla fiskeutrustning.

På Mörrum River Lodge finns allt för den som kommer till Mörrum för fiske och samtidigt vill ha en komplett upplevelse. Du börjar din dag med en generös frukost - här finns en restaurang i vilken fantastisk mat serveras morgon, middag och kväll. Sedan kan du, om du önskar, runda av dagen med en drink i puben, eller varför inte en cigarr i terrassloungen?

Du kommer snart att vilja komma tillbaka!

28 Aug 2015