Engagera sig i huset lite

Livet är ju mer än bara fotboll och det gäller att engagera sig i mer saker än bara sport. Det säger i alla fall min fru. Hon har bestämt sig för att vi ska bygga om här hemma. Hon vill ha ett nytt kök så väl som att hon vill måla och tapetsera i ett par av de andra rummen. Så jag får väl vackert ge mig iväg, köpa hem byggvaror och sätta igång. För när hon säger att vi ska bygga, då menar hon så klart mig!

Frugan får serva med maten då!

Om jag nu ska sysselsätta mig med att göra om köket, då får frugan lösa problemet med maten. Det är ju så att ska man bygga i köket så är det svårt att laga mat där. Men det är inget jag ska lägga fokus på, utan det ska då min kära fru få göra. Bara det inte blir pizza varje dag, ha ha, för då lär man få en kalaskula! Det finns väl i och för sig möjligheter att laga en massa mat innan, frysa in det och sedan värma upp i mikro.

Börja planera

Får väl sätta igång att planera lite hur köket ska se ut. Det blir väl att riva ut allt gammalt och sedan sätta in nytt, så det blir att även ta in hantverkare till elen och vvs med mera. Får ju inte göra det på egen hand.

19 Jul 2018