Det ska börjas i tid

Om man är extremt intresserad av fotboll (som jag själv är) så är det roligt att få med sig barnen i sitt intresse! Då är det bra att börja i tid. Ta med barnen redan som små. Om du köper en barnvagn av märket Bugaboo Buffalo så är den väldigt enkel att ta med sig på matcher och annat. Den är enkelt att köra och har en svängradie på 360 grader. Den kan även köras på alla sorters underlag, så det spelar ingen roll vilken arena eller matchplan du besöker, med denna barnvagnen tar du dig fram! Du hittar denna vagnen på pyretosnackan.se.

Pyret & Snäckan

Företaget Pyret & Snäckan startades 2011 av Hanna och John Hadenius, som ville kunna erbjuda barnvagnar till bra priser som höll hög kvalitet. De har tre nyckelord de följer, kvalité, god service och snabba leveranser.

Flera modeller av barnvagn

Pyret & Snäckan erbjuder dessa modeller inom barnvagnar:

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Välja barnvagn

Det är alltid bra att läsa tester och annat innan man väljer barnvagn. Sedan är det bra att se till att man köper en vagn som fungerar till det man vill ha den till. Det ska utöver vara en bekväm plats för barnet att ligga i, även vara en vagn som fungerar för båda föräldrarna. Den ska gå att köra där man vill och det ska vara enkelt att ta med sig den, både på bussar, i bilen och genom att promenera.

22 Oct 2015