Bra barn engagerar sig!

Har du någon gång sett något barn som står och säljer till det egna idrottslaget? Jag tror att många har stött på en och annan. Såvida jag har förstått är det en del som undrar varför barn ska dra in pengar till den egna föreningen och laget. Det är ett faktum att barn som lär sig engagemang, också blir engagerade som vuxna. Om barn lär sig sälja, marknadsföra, planera och spara är det något som är bra, anser jag. Det är bra med barn som tjänar pengar till föreningen eller laget. Barnen lär sig jobba långsiktigt och med engagemang i det som är till för alla.

Kakservice har bara bra produkter

Svenska Kakservice har produkter som nästan är självsålda, det vill säga sådant som säljer sig av sig självt. Många känner till och vet att de är goda. Dessutom är de ännu mer lättsålda om de får veta att de går till sporten, eller laget. De flesta är villiga att sponsra sportföreningar eller ideella föreningar som gör bra saker. Kakservice har lättsålda knäckebröd, som är ett nyttigt mellanmål. De har även godis och kakor.

Varför inte hjälpa barnen?

Det är bra om de får stöd av sina föräldrar. Att sälja och stödja det egna laget kan vara en sak som för barn och föräldrar ihop. Det är nog inte så bra för ett barn att gå runt och sälja i ett område alldeles själv. I alla fall är det bäst att de går och säljer tillsammans med en kompis och att föräldrarna vet var barnen är. Ibland kan det till och med vara bra att föräldrarna är med och säljer de också.

7 Sep 2017